Koti kuten haluat – vaikuta kotisi sisustukseen

Uuden kodin sisustuksesta saat juuri toiveidesi mukaisen. Voit vaikuttaa asunnon pintamateriaaleihin ja kalusteisiin ilman lisäkustannuksia, ja muista haluamistasi muutostöistä voidaan sopia joustavasti.

Kodin sisustus oman makusi mukaan

Kun ostat asunnon jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit sisustaa kotisi oman tyylisi ja makusi mukaan ilman lisäkustannuksia. Sisustussuunnittelija on miettinyt pintamateriaali- ja kalustekokonaisuudet valmiiksi sinua varten ja valintojasi helpottamaan.

Sisustussuunnittelijamme on suunnitellut asuntoihin valmiiksi kohdekohtaisesti kolme väri- ja materiaalikokonaisuutta; AALTO, KORTE ja KALLIO. Aalto edustaa vaaleutta, raikkautta ja ajattomuutta. Korte kuiskii klassisuutta, tunnelmaa ja kodikkuutta. Kallio tuo esiin rohkeutta, kontrasteja ja modernia ilmettä.

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa uuden kotisi sisustukseen valitsemalla itse esimerkiksi tapetit, kaakelit, parketit, kalusteiden kaapin ovet, työtasot ja vetimet.

Muutostöillä voit nostaa asuntosi tasoa

Kun olet ajoissa liikkeellä, voit tilata asunnon hintaan kuulumattomia lisä- ja muutostöitä. Näistä laskemme aina erillisen tarjouksen. Voit tilata ns. muutostyönä ratkaisuja, jotka parantavat tai nostavat uuden asunnon tasoa. Muutostyöt toteutetaan muutostyöaikataulun puitteissa. Lisä- ja muutostyöt voidaan sopia jo kauppaa tehdessä ja ne voidaan kirjata kauppakirjaan.

Lisä- ja muutostöiden tarjoukset ja tilaukset tehdään aina kirjallisena. Tarjous on kiinteähintainen ja sisältää arvonlisäveron. Ennen asunnon luovutusta sinulla on oikeus tarkastaa ja vastaanottaa lisä- ja muutostyöt.

Ostaja ei saa ilman eri sopimusta rakentamisvaiheessa tilata työmaalle omaa urakoitsijaansa tai materiaaleja huoneistoonsa asennettavaksi. Kun huoneisto on valmistunut ja omistusoikeus on siirtynyt, voi ostaja tehdä huoneistoonsa muutoksia asunto-osakeyhtiölain asettamissa puitteissa.

    Hei, kiinnostuitko?

    Soita 040 769 6243 tai lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella