Yritys

Rakennamme yksilöllisiä ja korkeatasoisia uudiskohteita, joissa laatu näkyy monella tavalla: toimivassa suunnittelussa, näyttävässä toteutuksessa ja hyvässä palvelussa.

Yksilöllistä uudisrakentamista vuosien kokemuksella

Castom Oy on jyväskyläläinen tasokkaaseen uudisrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Olemme rakentaneet laadultaan erinomaisia ja kohtuuhintaisia asuntoja jo 20 vuoden ajan.

Viimeiset kymmenen vuotta olemme keskittyneet omaperusteiseen rivi- ja kerrostalotuotantoon, jossa panostamme suunnitteluun, tuotannon tehostamiseen ja hyvään palveluun.

Arvomme ohjaavat meitä tekemään vain parasta asiakkaillemme

Laadukas lopputulos kohteissamme syntyy arvopohjasta, josta emme tingi. Asiakaspalvelussamme näkyvät rehellisyys, luottamus ja arvostus, sillä ensisijainen tavoitteemme on asiakkaan tarpeiden täyttäminen. Teemme asumisen ratkaisuja rakentamisen ratkaisujen sijaan.

Rakennamme kestäviä koteja, ja siksi otamme huomioon kestävän kehityksen myös ympäristön kannalta. Huomioimme ekologisuuden esimerkiksi materiaalivalinnoissa ja rakennusprosesseissa.

Jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, panostamme jatkuvaan kehitykseen ja uudistumiseen. Olemme avoimia kansainvälisyydelle ja seuraamme rakentamisen trendejä sekä uusia tuulia poimien parhaat ideat käyttöömme. Näin kohteisiimme löydetään nykyaikaiset, toimivimmat ja kustannustehokkaimmat ratkaisut.

Työhyvinvointi, tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja työturvallisuus ovat meille tärkeitä. Uskomme, että kodissa, joka on rakennettu työntekijöitä kunnioittaen, on hyvä asua.

Rakennamme laatua, joka kestää aikaa

Rakentamissamme asunnoissa on turvallista ja miellyttävää asua, sillä panostamme laatuun kokonaisvaltaisesti. Meille on kunnia-asia tehdä parasta myös pintaa syvemmältä. Siksi asunnoillamme on pitkä elinkaari ja hyvä jälleenmyyntiarvo.

Uudiskohteemme ovat ainutlaatuisia, koska ne suunnitellaan aina omana kokonaisuutenaan huomioiden ympäristön, tontin ja kohteen erityispiirteet. Niissä näkyy arkkitehtien ammattitaito niin toimivuudessa kuin näyttävissä yksityiskohdissakin.

    Hei, kiinnostuitko?

    Soita 040 769 6243 tai lähetä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella